متن پیام حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسكر بدین شرح است:
"من مات علی حب آل محمد مات شهیدا"
جنایت تروریستی وحشیانه گروهك تكفیری داعش درمسیر بازگشت زائران عتبات عالیات در منطقه حله كه به شهادت و زخمی شدن دهها تن از زائران ایرانی منجر شد قلوب مسلمین جهان را جریحه دار ساخت و عمیقا موجب تاسف و تاثرملت بزرگ ایران و اینجانب شد.
بدون شك با توجه به شكست های متعدد تروریست ها از نیروهای مردمی و ارتش عراق، این اقدام ددمنشانه و مذبوحانه به نوعی انتقامگیری از مسلمانان بویژه پیروان اهل بیت (ع) و نشاندهنده درماندگی دشمنان اسلام و مزدوران تكفیری است.
تروریست های كوردل و حامیان منطقه ای و جهانی شان بدانند كه این خونهای به ناحق ریخته شده، سرانجام آنها را رسوا و عزم مبارزان مسلمان را در ریشه كنی تروریستها بسیار راسختر خواهد كرد.
اینجانب شهادت زائران ایرانی و اتباع دیگر كشورها را كه طعم شیرین زیارت اباعبدالله الحسین(ع) را چشیده بودند به ساحت مقدس حضرت ولیعصر ارواحنا فداه و مقام معظم رهبری (دام ظله) وخویشاوندان و بازماندگان آنان تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال برای شهیدان علو درجات ، مجروحان شفای عاجل و عموم بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.
سید علی قاضی عسكر
گفتنی است روزگذشته (پنج شنبه) طی انفجار یك تانكر سوخت بمبگذاری شده در پمپ بنزینی در شهر حله در استان بابل تعدادی از اتوبوس های حامل زوارایرانی ، عراقی و افغانی هدف قرار گرفتند كه به شهادت حدود هشتاد نفر و مجروح شدن جمعی دیگر منجر شد كه تعدادی از آنها زائران ایرانی بودند.
گروهك داعش مسئولیت این انفجارتروریستی را بر عهده گرفت.
مطالب مشابه