وی با بیان اینكه چگونه می توان با تبیین فلسفه غیبت حركت هایی چون اربعین را معنا ببخشیم و توضیح دهیم كه شناخت جایگاه ما در عصر غیبت چیست، گفت: غیبت عدم وجود یا حضور امام نیست بلكه عدم ظهور امام است، اینكه مطرح می شود ائمه معصومین علیهم السلام 8 دلیل را مانند امتحان الهی با غیبت و ظهور، ترس از جان، كشتن امام و ... برای غیبت ارائه كرده اند دلیل اغنایی است و دلیل اصلی نیست.
عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) افزود: پس از گذشت صدها و چند هزار سال از اول خلقت بشری تا روز غدیر، كمال ابلاغی دین مطرح می شود و تعهدی بر تحقق دین كامل نبوده است و زمانی می رسد كه به دست امام مهدی (عج) دین به كمال محقق می شود.
وی وقایع تاریخ اسلام را به دو دوره از زمان پیامبر اكرم (ص) تا سال 260 و از سال 260 هجری قمری تا زمان ظهور، تقسیم كرد و گفت: این دو واقعه باید به درستی تبیین شود و مشخص گردد كه كاركرد و اقتضای امامت در این 250 سال چه بوده است.
حجت الاسلام بهروزی لك در ادامه به وظایف تكوینی امام به عنوان خلیفه الهی بر روی زمین اشاره كرد و گفت: لازمه آموزش دین و بیان شریعت برای انسانها ظهور است.
وی با بیان اینكه ظهور یازده معصوم علیهم السلام در دوران نخست برای تكمیل خاتمیت بود، افزود: امام حسین (ع) در این دوران یك جایگاه كلیدی دارد چراكه بتواند عَلم هدایت را بر افراخته نگه دارد و امام صادق (ع) پای آن كرسی تدریس به پا دارد و امام مهدی (عج) هم با یا لثارات الحسین ظهور كند.
استاد حوزه و دانشگاه با تأكید بر اینكه غیبت عصر معصیت نیست بلكه دورانی است كه بشر می تواند با استناد و تمسك به قرآن و تعالیم معصومین (ع) راهبر خود باشد، گفت: جایگاه تاریخی امام حسین (ع) در دورانی كه ائمه می خواهند تعالیم خود را ارائه دهند به عنوان سفینه نجات است.
مطالب مشابه