logo logo
  • تاریخ انتشار:‌ 1395/07/28 - 12:00 ق.ظ
  • چاپ
حجت الاسلام والمسلمين ابوترابي فرد در جمع زائران حرم حسيني: سعي نماييد زيبايي هاي سفر خود را حفظ كنيد

حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در جمع زائران حرم حسینی: سعی نمایید زیبایی های سفر خود را حفظ كنید

نائب رئیس سابق مجلس در جمع زائران ایرانی حضرت سیدالشهدا با بیان بخش هایی از اولین خطبه امام حسین علیه السلام، مكتب عاشورا را مدرسه بزرگ زندگی و ایمان دانست و گفت: زیبایی انسان به ایمان، فضائل اخلاقی و عمل صالح اوست و اطاعت خدای سبحان زیباترین عمل صالح است و زائران سعی كنند زیبایی های سفر خود را حفظ كنند.

 حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسن ابوترابی فرد افزود: شما زائران اباعبدالله اگر زیبا نبودید به این مكان دعوت نمی شدید و به میهمانی حضرت نمی آمدید ولی سعی كنید زیباتر شوید تا انان كه چشم زیبا بین دارند شما را زیباتر ببینند.

وی افزود: یكی از شاگردان آیت الله قاضی كه اولین دریچه معرفتش در زیر قبه حضرت گشوده شد روزی خدمت استاد شرفیاب شد، استاد می پرسند چه عملی انجام داده ای كه امروز از جمال و نورانیت بیشتری برخوردار هستی، می گوید فكر كردم كار خاصی نكرده ام من حتی دیشب قصد نماز شب داشتم ولی دیدم لباس من بر بالین برادرم است و برای اینكه او را بیدار نكنم، نماز را در همانجا و با اشاره اقامه نمودم كه آقای قاضی فرمودند این نورانیت برای این عمل است.

ابوترابی فرد زائران را به رعایت حقوق دیگران فراخواند و ادامه داد: بعد از بازگشت، حقوق همسر، حقوق همسایه، حقوق مشتری، حقوق مادر و ... را سرلوحه اعمال خود بدانید سعی كنید این زیبایی را حفظ كنید.

وی افزود: امام علیه السلام در اولین خطبه خود در مكه می فرمایند خداوند مرگ را هم چون گردن‌بند دختران، بر گلوی فرزندان آدم آویخته است، شوق من به دیدار پدرانم، چونان شوق یعقوب است به دیدار یوسف.

ابوترابی فرد تصریح كرد: گروهی از انسانها از مرگ می گریزند و مرگ به ملاقاتشان می آید اما گروهی دیگر بدان اشتیاق داشته و به ملاقاتش می روند و منشاء گریز از مرگ اعمال و رفتار بشر در عالم دنیا و تعلقات به آن است كه از زیبایی های انسان می كاهد.

وی در پایان خاطر نشان كرد: توجه به مرگ و ملاقات با خدا باعث كم شدن تعلقات دنیوی انسان می شود و اینگونه بود كه امام حسین(ع) و یاران با وفایش توانستند تعلقات دنیوی را از خود جدا كرده و فنا در خدا شوند.

مطالب مشابه