حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی در گفتگویی اهمیت روز عرفه اشاره كرد و گفت: در حدیث آمده است كه خداوند در روز عرفه اول به زائران سیدالشهدا نگاه كرده و آنان را مورد مرحمت قرار می دهد، سپس به میهمانان خود در عرفات نگاه می كند وحوائج آنان را برآورده می سازد.
وی افزود: زیارت سیدالشهدا در روز عرفه براساس روایتی دیگر از وسایل الشیعه معادل یك میلیون حج با امام زمان (عج) و یك میلیون عمره با رسول الله (ص) است. بنابراین زیارت امام حسین (ع) در روزعرفه اهمیت فراوانی دارد.
وی تصریح كرد: دعای عرفه اگر چه دارای ثواب زیادی است، اما آن چیزی كه در روایات برآن تاكید فراوان شده زیارت امام حسین (ع) در روز عرفه است.
حجت الاسلام و المسلمین نجفی روحانی در ادامه گفت: مراسم دعای عرفه امسال در دو مكان در كربلا ونیزدر نجف، در مسجد كوفه برگزار می شود.
وی از زائران خواست تا با نظم و انضباط در این مراسم شركت و حتما قوانین كشور میزبان را رعایت كنند.همچنین همكاری لازم را با خدام عتبات عالیات داشته باشند.
مطالب مشابه